Jaar 1990: Frituur Gerda te Begijnendijk

Gerda, Sandy en Gerry; wij zetten onze eerste stappen in de horecasector, wanneer we vanaf 1990 een eigen frituur uitbaten. Ook toen al bleek onze gedrevenheid en zin voor service: in 1998 werd onze inzet beloond met de titel “ beste ambulante frituur van het jaar”. Na tien jaar in de frituursector voelde wij ons klaar om onze grenzen te verleggen. 

 

Jaar 2000: Dami Horeca wordt geboren

Wij stelden vast dat onze leverancier de firma Willa een slapend bedrijf was geworden waarin niet langer geïnvesteerd werd. Zo namen wij de stap om een horeca groothandel over te nemen en om te dopen in horeca Dami met onze gedrieën begonnen wij aan ons groot avontuur.

Jaar 2001 tot en met 2009: Groeiperiode

In deze jaren heeft Dami Horeca de markt in handen genomen om elk jaar een groei en service te kunnen bieden aan het bestaand en nieuw cliënteel. Ondanks de crisis en moeilijke periodes zijn wij onze klanten blijven ondersteunen en er samen sterker uitgekomen. 

Jaar 2010: Partner geworden van de BS Group.

Groothandel vrienden die jaarlijks het bs event organiseren, Samen aankopen organiseren, nieuwe innovatieve producten proberen op de markt te brengen.  

Jaar 2012: Vergroten van de diepvriesruimte.

Wij hebben dat jaar onze diepvries ruimte uitgebreid van 103 m² naar 260 m².

Jaar 2014: Samenwerking van BS met Excellent Food Group (EFG)

Twee groeperingen die samenwerken, BS voor frituren en snackbars en EFG voor restaurant en catering, zodoende dat we op elke markt van de horeca kunnen inspelen.

Jaar 2015: Vernieuwde website

Online bestellen via website en digitaal versturen van facturen.

Elk jaar geeft nieuwe kansen en mogelijkheden.

Ga naar boven