Gerda, Sandy en Gerry; wij zetten onze eerste stappen in de horecasector, wanneer we vanaf 1990 een eigen frituur uitbaten. Ook toen al bleek onze gedrevenheid en zin voor service: in 1998 werd onze inzet beloond met de titel “ beste ambulante frituur van het jaar”. Na tien jaar in de frituursector voelde wij ons klaar om onze grenzen te verleggen
Wij stelden vast dat onze leverancier de firma Willa een slapend bedrijf was geworden waarin niet langer geïnvesteerd werd. Zo namen wij de stap om een horeca groothandel over te nemen en om te dopen in horeca Dami met onze gedrieën begonnen wij aan ons groot avontuur.
Groothandel vrienden die jaarlijks het bs event organiseren, Samen aankopen organiseren, nieuwe innovatieve producten proberen op de markt te brengen.
Wij hebben dat jaar onze diepvries ruimte uitgebreid van 103 m² naar 260 m²
Twee groeperingen die samenwerken, BS voor frituren en snackbars en EFG voor restaurant en catering, zodoende dat we op elke markt van de horeca kunnen inspelen
We zijn onze dromen aan het plannen voor uitvoerbaarheid
Einde 2018 zijn wij verhuist naar onze nieuwbouw. Dit na een grootscheepse verhuis van enkele dagen dit gepaard met bloed, zweet en tranen hebben wij onze deuren geopend op 26 December 2018
Allemaal welkom in onze nieuwe Cash&Carry dit voor alle horecazaken en voor de particulier.
We bereiden alvast onze verjaardag voor.
We zijn jarig maar kunnen geen feest geven wegens Covid-19 #spelbreker.
Moeilijke tijden voor iedereen, maar hopelijk iedereen gezond gebleven.
Dankzij onze service blijven we er op vooruitgaan en dank aan al onze klanten.