Family Chicken, dé leverancier van hoogwaardige kipsnacks. Met verschillende kipproducten zoals burgers & snacks. Ontdek zelf waarom Family Chicken dé keuze is voor uw horecazaak!
Family Chicken

Chickencorn

chickencorn

Deze kipcorn heeft een onweerstaanbaar krokante buitenkant die bij elke hap heerlijk knispert. Het malse kippenvlees is omhuld met extra krokante cornflakes en weegt 80 gram. Dit product bevat meer kippenvlees en minder slechte voedingswaarden zoals vetten en zout, dan dat van een vergelijkbare fabrikant.

Tegelijkertijd is deze snack tot 33% goedkoper dan zijn concurrenten.

Crunchy Filetburger

Het is wel een beetje een vereiste dat een filetburger uit puur kipfilet bestaat. Bij het maken van deze filetburger is aan deze vereiste voldaan. De burger heeft een extra crispy batter coating en dat geeft dé Amerikaanse bite. Deze burger is een goede basis door zijn neutrale smaak, waardoor je er de perfecte unieke burger van maakt door er verschillende toppings bij te gebruiken.

Crunchy Filetburger Original

Classic American Chicken Strips

chickencorn

Deze strips worden ook wel tenders genoemd. Ze worden gemaakt van het haasje dat aan de binnenkant van een kipfilet zit. Deze kipsnack is ondertussen erg populair geworden en daardoor van toegevoegde waarde voor een horecazaak. Deze XL-strips zijn gemarineerd met unieke kruiden. Ze zijn van binnen mals en van buiten extra krokant door een crispy laagje.

Krokante kipburger

Deze kipburger is lekker krokant en is gepaneerd met een cornflake panade. Daardoor heeft de burger een crispy bite. De basis van dit product bestaat uit gevormd vlees van kwalitatieve kip en een unieke kruidenmix. Anders gezegd is deze krokante kipburger onvergetelijk beleg voor op een lekker broodje.

Crunchy Filetburger Original

Original Chicken Bites

chickencorn

Als u op zoek bent naar een boneless dip- of borrelproduct zijn deze bites zeker een goede aanvulling op uw assortiment. Ze bestaan uit puur kipfilet en hebben een heerlijk knapperig jasje. Ze zijn heerlijk om te verkopen in porties, als borrelhapje of in een bucket met andere boneless kipproducten.

And many more…

Crunchy Filetburger Hot & Spicy 110 gram

Crispy Filetburger Hot & Spicy 95 gram

American Chicken Strips Hot & Spicy

Texas Chicken Strips

Chicken Strips

Hot & Spicy Chicken Bites

Hotwings Krokant

Fried Chicken Krokant