Kracht van samenwerking

Belgo Snack Group

Sinds 2010 zijn wij met trots aangesloten bij de dynamische groepering BS Group, ook wel bekend als Belgo Snack Group. Deze samenwerking vormt de kern van onze toewijding aan kwaliteit en service in de horeca-industrie.

Belgo Snack Group verenigt diverse groothandels die zich specifiek richten op de frituur-, snack- en broodjessector. Door onze krachten te bundelen, hebben we de mogelijkheid gecreëerd om gunstige inkoopvoorwaarden te realiseren bij verschillende vooraanstaande snackfabrikanten. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige producten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen, wat direct ten goede komt aan onze gewaardeerde klanten.

Bij BS Group geloven we in de kracht van samenwerking, en dit weerspiegelt zich in onze slogan: “Samen Sterk.” Samen met onze partners streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een ongeëvenaarde ervaring te bieden in de wereld van horeca en culinaire genoegens.

Jaarlijks organiseren we met trots een groots evenement waar de klant centraal staat. Dit is niet zomaar een gelegenheid; het is een viering van onze gezamenlijke inspanningen, een moment waarop we onze waardering uiten voor de loyaliteit van onze klanten. Het evenement biedt een unieke gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en te genieten van heerlijk eten en drinken.

Bij Dami Horeca streven we ernaar om uw culinaire visie te ondersteunen en te verrijken. Met de steun van Belgo Snack Group hebben we de middelen en expertise om u de beste producten en diensten te bieden. Samen bouwen we aan een smaakvolle toekomst!

Ontdek het verschil met Dami Horeca – waar passie voor gastronomie en samenwerking samenkomen

Belgo Snack